Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jävligt kompakt och kanske dåligt upplagt, men en desperat nedskrivning...


Jag äger dig, jag kommer alltid äga dig

Jag finns i dina tankar
Jag finns i dina drömmar varje vaken timme
Jag kommer finnas där,
fördärva dina ideer.
Jag kommer att avsluta varje sexuella fantasi du kommer ha,
varje möte du har från detta ögonblick.
Du kommer hata mig
Du kommer ångra att du tog dig in i detta domän.
Men du gjorde det.
Jag kommer hålla dina rädslor i mina händer,
dina tårar kommer gråta mitt namn.
Jag håller i ditt samvete
Jag håller i ditt hjärta
Jag håller i resten av din existens
Jag gjorde dig perfekt
Du gör så bra ifrån dig, jag gav dig tid
Tid att läka
Jag ser din glädje, jag ser din sorg
Jag delar din smärta
Jag kommer finnas i ditt sinne,
du kommer försöka besegra mig
Det är bara meningslöst
Jag tar din kropp till främmande dödliga dimensioner
Jag håller dig fortfarande
Jag hemsöker dig för att..
…jag var du.
Jag är den kemiska beteckningen för ditt DNA
Jag vet att du lägger på din mask.
Jag är stolt över dig.
Du gör mig stolt.
Jag är ditt Litium, jag är din Tramadol.
Jag kommer hålla dig lugn.
I de allra mörkaste dagarna och nätterna var jag där
När du grät.
När du högg dig själv.
Jag såg dig slåss, men det är okej nu älskling.
Jag är här nu, som jag alltid varit.
Allt du gör från och med nu,
det vet du, att jag tar på mina axlar.
Jag beväpnar ditt sinne för min egen skull, för min besittning.
Jag är du.
Välkommen till din framtid...
Älskling.




Fri vers (Fri form) av Ylvavirvla
Läst 1009 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-06-25 23:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ylvavirvla
Ylvavirvla