Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klassresans pris




Av bröder och byfolk är Maj hennes namn
försök aldrig ändra på det!

Maj Olga Amanda en sökande klassresenär
vem kunde ändra på det?

Maj Olga Amanda blir MOA med alla
vem skulle ändra på det?

under många år fanns i MOA en längtan
den längtan var grusväg, skog och vind

ingen kunde ändra på det

när MOA nått målet var tiden långt liden
än var klassresans pris för MOA fördolt

av längtan hon vände till hembygden åter
men stängd var då barndomens vidöppna grind

vem hade ändrat på det?

den vandring hon gjort byns Maj Olga Amanda som ändat i akademin
hade stängt MOA ute från byn och från folket

kan någon ändra på det?



EW




Fri vers (Fri form) av ew
Läst 258 gånger
Publicerad 2013-06-26 15:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ew