Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

This is the road

på knä blickar upp faller fram
knäpper upp tänker om du finns
som jag vill mellan nu och sen
viljor etsar i ett förstånd och rus

sanningen ömmar och jag rodnar 

tror mer än lovar när jag är naken
från en äkta saga bland troll och whiskey
binder jag en krans av tillit oavsett
fingrar fram ett hokuspokus

på ett nyvaket ryggslut

i en gryning finns skiftningar
som nyanser av verkligheten
då vet jag vad som är varmt eller kallt
utan att fundera
 




Fri vers av Laijza
Läst 461 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-06-26 18:29



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
En ljuvlig prosa! Grym!
2016-04-14

  Drömskan
Väldigt fint komponerat ;)
2013-06-30

  Laijza
I gryningen sker tankarna, och dagen är som ett tomt ark.vi fyller i;)
2013-06-27

  petter rost
... glömde de här två raderna, som mareld:
"i en gryning finns skiftningar
som nyanser av verkligheten"

Ja, i en gryning, det här är fanimej vackert!
2013-06-26

  petter rost
Laijza en så storartat avvikande dikt om ett förhållandes ovisshet. Och ditt språk är här i sin bästa form.
2013-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Laijza
Laijza

Mina favoriter
kökskärlek
Genklang