Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strid

Munnen talade ord igen
Jag känner inte igen mig
Jag talar före tanke

Kriget bryter ut

Min smärta bränner hål i dig
Det blir din smärta
Mer än min

Mina läppar rör sig igen
Striden slutar aldrig

På slagfältet, sida vid sida
Du drar ditt vapen mot mig

Men vi orkar inte mer
Vi ligger bara tysta sida vid sida




Fri vers av S.Wilhelmsson
Läst 309 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-26 22:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

S.Wilhelmsson
S.Wilhelmsson