Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spontana skisser och en kopp kaffe

Gången den var på riktigt
men vägen dit var lång
den borde kanske varit längre
en gång är ingen gång
men jag sjunger vår sång när du
lämnar avtryck genom smilgroparna
med handen på hjärtat och hjärtat i handen
strör jag saltet i våren och åren
som förflutit längs din ryggrad
som ett darrande asplöv i vinden
kan du föreställa dig
förställa dig inför de darrande asplöv som publiken liknar
framför scenen när spelet var för dig
med ordet innerligt som en avbild utan själen som spegel
bara bordet mittemellan som det en gång var tänkt
och Jag kan rita dig sann
utan att störa frånvaron i dina ögon




Fri vers (Fri form) av menspoeten
Läst 385 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2013-06-26 23:12



Bookmark and Share


    nånja
"och Jag kan rita dig sann
utan att störa frånvaron i dina ögon"
2014-09-16

    ej medlem längre
Gillar detta
skönt flyt
en massa ord
som när man delar dom
blir mandelmassa


2013-09-04

  träsnidaren
Tårarna samlas när jag läser.
Så fint!


2013-08-31

  Klasar
Tack!
2013-06-28

  Frostvang
Applåd, SÅÅ applåd!
2013-06-28

    ej medlem längre
bra!!! varmen ar underbar har! kram
2013-06-27

    ej medlem längre
Sista meningen i denna fina text
är så vacker
ramar in hela dikten
2013-06-27

  Peter Stjerngrim VIP
Fint flöde som berör ...
Skönt att se ett litet livstecken från skrivarsidan av dig igen ...
2013-06-27
  > Nästa text
< Föregående

menspoeten
menspoeten