Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fördel mot nackdel.

Sitter i mitt favorithörn och väger det goda mot det onda, fördel mot ryggkotor, önskan om inre tystnad mot min kraftfull inre motor!

Kan inte få det j...a kaoset att dämpas, väljer att ta smällen och rulla med, i ett hav av soppa med kniv men ingen sked!

Vaskar fördelar ur min interna sörja, obegripliga ordflätor och onödigt kvicka tankar! Ytligt lugn för att dölja att demonerna bankar!

Det går åt energi att hålla fasaden uppe, till vilken nytta? Känner mig som en stelopererad tränandes på kullerbytta!




Bunden vers (Rim) av deNeergaard
Läst 301 gånger
Publicerad 2013-06-27 11:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

deNeergaard
deNeergaard