Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

galenskap, galenskap






ljud, ljus, förvirring,






alla talar i tungor, skriker ut sin smärta och sorg,









galenskap, galenskap,










alla tillhör samma släkte, förlorade själar,




bedjande,





tiggande om förlåtelse inför sin döva gud,





jorden jämrar sig, uttråkad,




gör sig redo,





för att begrava oss alla.













Prosa av hedenstedt
Läst 288 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-06-27 13:12



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Och vill ALDRIG bli "normal"!
2013-06-27

  Larz Gustafsson VIP
Talar man i tungor är man inte förlorad. Då är man född på nytt, frälst och fylld med den Helige Ande.
Vill man kalla detta för galenskap så är jag med GLÄDJE galen.
2013-06-27
  > Nästa text
< Föregående

hedenstedt
hedenstedt