Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rött och grönt

Trampa på knoppen
Babyblad mosas mot mitt lår
Brinnande gnistor faller från din handled
Min svettdroppiga överläpp dras upp över tänderna

Trampa på knoppen




Fri vers av Maria Lindberg
Läst 112 gånger
Publicerad 2013-06-27 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Lindberg