Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett minne från fågelskådning, inspirerat av dikten om tranorna av Peter Olausson


Tidig föreställning


Vi står i trätornet med kikarna

frysande och med dubbla halsdukar

Tranorna kommer tyst in i tusental
långa benen först

Vingar i konstfulla gungande rörelser.

Bjuder till dans, två och två.

En föreställning varje år

Mysteriespel utan tolkning

Jag glömmer det aldrig




Fri vers (Fri form) av Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Läst 682 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-06-27 20:28



Bookmark and Share


  aol
underbart gestaltar diktarjaget skådespelet,
2013-07-01

    ej medlem längre
Långa ben, förstås ...
2013-06-28

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det är verkligen ett skådespel utan dess like...
2013-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Ciralina eller Annmari Nyzell
Ciralina eller Annmari Nyzell VIP