Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pennterapi



Vem är min vän och vem är min halvvän? Hur får jag veta? Jag måste erkänna att jag inte vet. Det finns så många steg mellan hel och halv. Det finns så många definitioner.

Telefonen ringer, en väninna: "Hallå..." en spänd röst möter ospänt jag. Ett jag med öppet visir. Jaget hör budskap. Ord går in. Långsamt når orden. Visiret fälls. Svar formas till:: "Jag förstår, javisst förstår jag, det är ok..." Men... ord och känsla är inte överens. Jaget döljer. Sveper sig i semisårat hölje. Övergår till ytprat. Pratar yta. Avslutar med yta.

Vem var hon? Vem är hon? Har hel blivit halv?
Med penna i hand söker jag svaret.


EW




Fri vers (Prosapoesi) av ew
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-27 20:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ew