Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min vän smeker sin mage som växer för var dag... Hon ängslas över hur världen ska ta emot hennes gåva...


Hennes gåva till världen...

Linnet droppas på golvets parkett
Hon visar för sig själv vad endast spegelsystern sett
Hårsvallet flätas varsamt med van hand
Kvicka fingrar fäster med mjuka band
Oroliga händer smeker försiktigt den blottade magen
Ett leende sprider sig över läpparna – det första den dagen
Ögonlocken tyngs inför den annalkande natten
Spegelsystern ler och lovar henne skydda skatten
Flickan ska sova tryggt och glömma tanken som mal
Systern ska för evigt tiga och leda flickan uti drömmarnas sal
Där ska hon få dansa - glömma smärta, ångest och djupa sår
Färdas från den kyligaste vintervärld till den ljuvligaste vår




Fri vers av Fumus
Läst 363 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-03-03 12:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fumus