Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Just passing thru

 

offer räknar ner
onaturlig övertid


övermodets rus
letar skönhet

genom samvete
kopplar älsklighet

hej älskling, du är snygg ska vi dansa

sorgliga fröjder
över formbara ansikten

vill låtsas andas
kåta  andetag

handtag famtag klapp eller kyss jag vill bli ytlig




fantiserar sen
om dina nackveck 
på sällhetens öppna landskap



 




Fri vers av Laijza
Läst 470 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-28 21:28



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra skaldat!
2013-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Laijza
Laijza

Mina favoriter
kökskärlek
Genklang