Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
20 april 2013


Köpman



Köpte landet för pengar

vet dock inte vad som döljer sig i grottan.





Övriga genrer (Aforism) av näver de anima
Läst 526 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-28 22:15



Bookmark and Share


  Klasar
oalldeles för okomplicerat
bortse från kommentaren
2013-06-28
  > Nästa text
< Föregående

näver de anima