Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Molnstudie


De vita molntussarna
gör inte minsta ansträngning
att bilda några landformationer
idag
ett korallrev
eller en smal landtunga
på sin höjd
är vad jag ser
innan vindarna
suddar ut dem
Långt därborta
i öster
kan jag ana
en samling moln som tror sig vara
en avlägsen nebulosa
tunna
som dimridåer




Fri vers (Fri form) av dreamoflife
Läst 283 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-06-29 08:39



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så fint gillas mycket!
2013-06-29
  > Nästa text
< Föregående

dreamoflife