Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världsmagi

Stanna upp
Ta en stund och se
allt det vackra i världen

Låt dig förtrollas av eldens lågor
av sagorna runt lägerelden
av havets spegelklara yta
av skogens mystik
av solens och månens sken
av den vackra melodin
Den stjärnklara himlen

Öppna ditt hjärta
och dina sinnen
Så kan du kanske också se

Enhörningen i skogens djup
Älvorna som dansar i skogsgläntan under månens sken
Draken i skyn med sina tindrande vingar
Faunerna som spelar på sina flöjter
En förtrollande melodi
Nymferna i havet

Gå in i skogens labyrint
Dras med i dansen
Lyssna på den magiska musiken
Drick te med skogens alla djur och väsen
Se norrskenet som sprider sig över himlen
Sov under stjärnorna




Fri vers av MoonCalled
Läst 318 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-06-29 18:38



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
naturmystiskt hägrofyllt fint skrivet
2014-04-13

    ej medlem längre
Djupt mystiskt
mycket bra skaldat
2013-11-10

  aol
verkligen vackert skaldat fine poetvän,
2013-09-21

  Magica VIP
Vackert, magiskt! :)
2013-07-08

  Lena Själsöga Keijser
vacker är din maning
stigen vilken leder in i hjärtmarkers uppstigande
2013-06-30

  Nina.H
Åh.. så bra! Ja..öppna sinnen
ger mer... helt klart!
2013-06-30
  > Nästa text
< Föregående

MoonCalled
MoonCalled