Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är nått som förorenar oss


Om vi säger ja till varandra

bryter mönstren
som upprätthåller
den falska säkerheten

bryter

inte för att bryta

för att säga ja till varandra

---------------------- ---------




Fri vers av Klasar
Läst 294 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-06-30 00:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
till-

tal


ande.
2013-06-30

  Federico Romano
Mycket så, fasadarbete & hålla upp skenet..
2013-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Klasar
Klasar