Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det som kittlar läsgommen


jag spottar ut det som jag lärde mig på dagis
att dela sig i två

borde nog ta ett snack med gud om det här

dela sig i två. bli ett
musik, dans och färger
paraplyn och oaser

ska man vara nyfiken
eller bara vara cool

gud, det är som det är




Fri vers av Klasar
Läst 306 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-06-30 08:35



Bookmark and Share


  SatansSon
den här var riktig bra!
2013-07-01

    ej medlem längre
Varför inte vara både nyfiken och cool.
2013-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Klasar
Klasar