Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nedskrivna tankar om det som hänt


Arg

Jag blir så arg
Hur kan världen tillåta att något sånt här kan ske?
Så onödigt att en så ung människa ska behöva må så fruktansvärt dåligt att han/hon väljer att inte fortsätta livet.

Hur kan man se om en vän mår dåligt?
Hur kan man hjälpa?
Blir det någonsin bättre?
Hur ska man göra för att glömma å gå vidare?

Vanliga frågor som det inte finns något vettigt svar på.




Övriga genrer av lilla_flikkan
Läst 561 gånger
Publicerad 2006-03-03 14:58



Bookmark and Share


    Manuela
Orättvisor kan bekämpas med kärlek och omtanke för medmänniskorna! Precis som du har gjort med valet av dikt.
Fortsätt så:)
2006-10-17

  Lilla trollet
Världen är grym och har inga som helst inga värderingar och moral, tyvärr.
2006-03-05

  lillstrumpa
Så sant, så sant...tyvärr!
2006-03-03
  > Nästa text
< Föregående

lilla_flikkan