Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En nyckel i min hand

 

Jag ser

en nyckel i min hand.

 

Vem var du som la den där?

Hur vågade du?

 

En nyckel i min hand

en gåva av förtroende

av kärlek

 

inbjudan till ett sammanhang

ett hem

 

En nyckel att öppna

oändliga möjligheter

 

en nyckel att bevara

ömtåliga skatter 

 

Vem var du som la

nyckeln i min hand?

 

Jag vill lära känna dig.

 

 




Fri vers (Fri form) av Lärling
Läst 511 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2013-07-01 16:22



Bookmark and Share


  Amari
Så vackert diktat!
2015-09-30

  KattenKin VIP
Vackert. :)
2013-11-04

  agneta pichler
Vacker text
om nyfunnen vänskap så varm
2013-07-09

    ej medlem längre
En helt ny värld öppnas!:) lite spännande att läsa, så jag hoppas på ett fint varmt slut.
2013-07-02

  Siggesdotter
En mycket fin infallsvinkel i denna dikt med ett stort innehåll - applåd ! Verkligen en bra och sann bild - men hur ofta tänker vi på att ett förtroende är en nyckel in till en annan människas själ...? Fint avslut!!
2013-07-02

    ej medlem längre
Uttrycksfullt berör du.
2013-07-01

  Alva Johnsson VIP
Blir lite nyfiken på om det var en nyckel av metall??
Lämnar läsaren fritt spelrum.
Fint!
2013-07-01

  Hanna Mari Wallin
värmande text att läsa...
2013-07-01

  ResenärGenomLivet VIP
En mycket bra början på vänskap...så fint skrivet...
2013-07-01

  Stefan Albrektsson
Fint! Och verkligen ett förtroende att få ta emot en nyckel på det viset! Kan läsa in mycket i din text! Applåd!
2013-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Lärling
Lärling