Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

var se bli Mitt ego

Det ryms mycket i mina dikter
låt mig ta dig till andra sidan helheten

Jag är subjekt och du är objekt

jag trippar på tårna
rätar det som görs

ibland springer jag in i diket
och ser mig från rena verkligheten




Fri vers av Klasar
Läst 279 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-07-01 10:01



Bookmark and Share


  Tabac VIP
Ibland kan livet vara intressant att betrakta från ett dike med ett sommarstrå i mun.....
2013-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Klasar
Klasar