Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Längtan efter ro


Vänd mig ryggen

Vänd mig ryggen
Låt mig vila
I din ouppmärksamhet

Låt mig vara
Lär mig bara
Det jag redan kan och vet




Fri vers (Fri form) av Mabel
Läst 293 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-01 19:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Stark skildring.
2013-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Mabel
Mabel