Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

m som i slowmotion


ryggsäck och gräs
du var nöjd
solsken
och vi liftade
till Göteborg
dagen innan
allt du gjorde
gick i
slowmotion
du var så fin
iakttog dig
i smyg
hela dan




Fri vers av Flodhäst
Läst 397 gånger
Publicerad 2006-03-04 00:07



Bookmark and Share


  Alrik Williams
Du öppnar och knyter ihop texten så fint. Det känns som om den kom till helt från höften, som ett "rabbel". Rytmen och känslan är stark, stolt och full av tillförsikt. "Iakttog dig i smyg hela dan" är ett örhänge.
2006-05-07

  Per Rydberg
Ett skönt sommarminne berättat med lätthet och värme!
2006-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Flodhäst