Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MÖTTE

en man

som gav så fina komplimanger

 

En räv

sprang över vägen

 

Måste ha blivit tomt

bakom hans öra

 

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 390 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-01 21:50



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Verkligen starkt och ser en liten besvikelse inbäddad också....
2013-07-02

  stig wikman
Ha Ha .
Ja , du , Maj-Lis.
Du är
sannerligen
listig.
LOVE THAT.
2013-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP