Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fri.

Han kommer ständigt tillbaka
Var gång känns allt så dystert
Jag vet att han och jag aldrig skulle fungera
Så varför slutar vi inte att försöka
Varför ständigt riva upp allt gång på gång
För att bara känna glädje en så kort stund
Jag måste bryta mig fri
Något jag borde gjort för länge sedan
Det är dags nu
Många dagar försent
Nu är det min tur att vara fri

Vi går gata upp och gata ner
Utan att säga ett ord
Båda vet
Vi kommer inte ses igen
Men det gör inget
Känslorna besvarar inte varandra

Himlen är mörk
Gatlyktorna lyser upp trottoaren
Det är kyligt

Det spelar ingen roll
Ikväll är det vi
Imorgon är det jag
Allt börjar om
Nya upplevelser var dag
Och inget känns fel
Jag behöver inte dig
Som jag alltid annars gjort
Åren har gått och vi känns inte viktiga
Jag behöver inte din värme
För nu är det min tur att vara fri




Fri vers (Fri form) av asbm
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-02 01:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

asbm
asbm