Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Komprimatorn

Komprimatorn maler och den tuggar
krossar allt i sitt gap
Ibland drömmer jag
att jag fastnar i hans hat

Han krossar våra drömmar
han äter med aptit
I fabriken där jag jobbar
där finns det inget liv

Det ekar från golvet
av maktmissbruk och skit
Alla sorgsna själar
längtar bort från denna tid

Vi köper timmar
bidar tid
Räknar in, stämplar ut
brännmärkt är vår hud

Autonoma utan puls
Tysta i våra skrik
På Svetsarvägen jobbar vi
som uttryckslösa lik




Fri vers (Fri form) av thegreatnausea
Läst 309 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-02 09:36



Bookmark and Share


  Nina.H
Mycket väl förmedlad känsla..
kan se fabriken och den kalla
miljön framför mig.. bra
skrivet! Tummen upp!
2013-07-02
  > Nästa text
< Föregående

thegreatnausea
thegreatnausea