Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månstrålar

 

Kvällen spanar in

sina slumrande löften för  natten

Månens skimmer väcker dem till liv




Fri vers av Litchi VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-02 13:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Litchi
Litchi VIP