Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orörd säng

Synen av en orörd säng får mig att tänka på dig

 Nätters orolighet gestaltar utmattningens skede

Jag kramade dig

min syster 

i hopp om ljus från dig

Vila tungt mot mjuk botten

försvann gör tomhetens mörker

Vägen hem,finns bara en

stigen vi brukar

följa

 

Copyright Mia Sedvall 1985




Fri vers av Mia Sedvall
Läst 187 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-07-02 15:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mia Sedvall