Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sanning


Det är väl så här att för varje dag
som går, så har man en dag mindre att leva. Det är en slags "sanning"
En annan sanning: ju mindre tid som återstår, desto viktigare att få syn
på sig själv. Perspektiven krymper
Jag är här, och jag lever
min katastrof
i ständig avsaknad
av dig
Också det en slags
"sanning"




Fri vers (Fri form) av dreamoflife
Läst 278 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-07-02 15:20



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Berörs
2013-07-03
  > Nästa text
< Föregående

dreamoflife