Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag och människan

Skuggan faller över ljusbelagt gräs.

Gulröd av sommarens bleka skepnad.

Jag tog ett rönnbär och smakade.

Bittert fann jag verkligheten.

Ser långt där framme...töcken av kall lärdom.

Jag och människan

Människan och jag

Skuggan faller över mörkbelagt hav.

Blågrå av höstens vurmiga Copyright Mia Sedvall 2012-09-06

 




Fri vers av Mia Sedvall
Läst 237 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-07-02 18:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mia Sedvall