Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hotfullhet gentemot oppositionen











tumult.

raseri.



hotfullhet gentemot oppositionen,

hotfullhet gentemot övermakten,



jag vill att det ska regna blod,

jag vill se huvuden rulla längst med gatan,

jag vill ta gift,

jag vill slita av dina armar och slå ihjäl någon med stumparna,

jag vill borra ett djupt jävla hål och spränga planeten i bitar.




förlåt.




Prosa av hedenstedt
Läst 278 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-07-02 21:19



Bookmark and Share


  Tess74
Suveränt! Gillar ditt förlåt där på slutet
2013-07-02
  > Nästa text
< Föregående

hedenstedt
hedenstedt