Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En unik själ

Min älskade ängel, min älskade "mor".Himlen blev rikare med dig ombord. Sov sött du sparv med vingslag av guld. 

Min älskade vän, min älskade visdom. Allt du sa gjorde världen bättre. 

Vila du lärka med sömnigt öga.

Min älskade blomma ,min älskade uppväxt. Språnget jag tog och du mig famnade.

Slummrande aftonfalk viker vingars skimmer.

Allt jag har är dig i mitt inre.

 

 

Copyright Mia Sedvall 2011



Fri vers av Mia Sedvall
Läst 208 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-07-03 23:16



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Underbara ord till en älskad mor!
/kram
2013-10-08

  den nakna poeten
hej du poet jag blir imponerad hur din penna dansar så lätt och lekande på pappret och formar starka ord lätta att förstå för dom är fyllda av känslor och det tycke jag är ren poesi att just skriva vad andra känner och förstår du är skicklig med din penna och ditt hjärta är stort för jag känner din text när du utrycker dom i orden tack för att du delar ditt inre och din erfarenhet tack !
2013-07-10

  stig wikman
EN UNIK OCH
MYCKET
VACKER TEXT.
love that.
KRAM.
2013-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Mia Sedvall