Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Otryggheten har ersatt tryggheten

Det går inte en dag utan att det sker
oprovocerade attacker på oskyldiga
vart är mitt fosterland på väg...
inget är sig likt, inget!
det får inte längre vara fridfullt
att en 9 årig flicka som bara var
ute & lekte i vackra sommar Sverige
skulle bli påhoppad & skadad för livet
är bara för mycket nu!
hon är bara en utav MÅNGA
ingen går säker ty säkerheten
är bortsopad sen länge..
hela samhället är infekterat av VÅLD
fred har ersatts av krig
inte konstigt folk gör allt
för att skydda sina liv
vad gör våra makthavare!?!
gottar sig i sitt stora EGO
sitt enorma penningbegär
de verkar rent ut sagt skita i
befolkningens trygghet!
den finns inte längre
den har också blivit bortsopad
så vem ska man skylla på
vem har ansvaret att se till folket!
självklart de som håller i taktpinnen
de har lagt ut röda mattan
inte för de fredsamma
de som följer lag & ordning
ni kan själva gissa
ni som läser detta!










mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-07-14 19:39



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Lägger ut på fb
2022-07-15
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP