Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kattguld



Dina bärnstensögon i det blå
Jag dansar vidare på livets tråd
Letar i mörkret efter dig, min filosof
Dina länkar till verkligheten
till den svårforcerade maskinen
till att vara en i mängden
gör mig stark




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 390 gånger
Publicerad 2006-03-03 18:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP