Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Onödigt stup

Jag sitter vid vattnet och tänker på min

vän.

ormbunken täcker dina sår min

vän

jag sluter min hand om din min

vän

SATANS CANCER


kastar ut tumören i rymden min

vän

sliter den isär min

vän

ditt vackra röda hår böljar min

vän

jag kommer och går vid din sida en dag min

vän

SATANS ILSKA

Ett smultron smälter i min mun min

vän

sötman stiger i gommen min

vän

jag ska berätta om dig för din son min

vän

vilken styrka du haft min

vän

musikens storhet du fann min

vän

SATANS LÄNGTAN

stjärnor dansande fläderlik slöja. Skogsduva kuttra guldkantrad sång. 

JAG TAR DIG I MITT MINNE OMFAMNANDES

 

Copyright Mia Sedvall 2012-07-05

 

 

 

 




Fri vers av Mia Sedvall
Läst 205 gånger
Publicerad 2013-07-05 09:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mia Sedvall