Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jävla nätter



jävla nätter
då jag söker kreativitet i apati
jävla nätter
då jag blundar men besitter energi
jävla nätter
då insomning funkar som på amfetamin
jävla nätter
då jag vrider och vänder på alla delar i tid
jävla nätter
då jag skapar tvångsmässig poesi
jävla nätter
då jag inte äns kan stava till kretin
jävla nätter
då tidsfördriv är nikotin
jävla nätter
då jag lyssnar på tystnadens skri
jävla nätter
med moment 22 filosofi
jävla nätter
trollas bort men återkommer likt magi
jävla nätter
då jag i insomnia förblir
jävla nätter
har jag haft för många i mitt liv






Fri vers av comfort_noise
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-05 17:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

comfort_noise
comfort_noise