Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under lavan

Spegelns motblick du mig saknar. Viljan stegras ur mörkrets dunkel

"kunde jag

skulle jag

kyssa läppar av eld"

Kroppen skönjas ur bäddens  vemod. Stillhet  dagas naket i gryning

" ville du 

kunde du

smeka  sammet över bröstet"

 

Kvinnan  lätt  skrider  älvlik  aura. Dagen fångas ur fransens öga

"kunde jag 

skulle jag

måla  änglar  på din  kropp"

 

Om våra kroppar sluts... Våra tankar enas... Och stjärnor regnar dansande ner....

 

 




Fri vers av Mia Sedvall
Läst 186 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-07-06 08:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mia Sedvall