Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kupan



En blommas själ
känns igen på doften
Liljans tunga
förtrollar rosen
En blommas själ
stärker biet




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 378 gånger
Publicerad 2006-03-03 20:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP