Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt i natten

 
Hon kommer,inte nykter

mitt i natten

Du hittar mig i min säng, sent på natten när det är tyst!

Bara hålla om känna solvarm hud!

Ingen behöver säga nått och du blir sakta kysst!

höra din röst mumla nått om ,nu är jag nära.. så nära...

ooo min gud

***

Du öppnar ditt jag

och du sluter dina ögon

Nära och längtande

känner jag din andedräkt

doft av smulltron

och doften av de som får mig väckt




Fri vers av Gryft
Läst 434 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-06 12:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft