Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

syster och bror

din sång
och ditt gitarrspel
fick mig att för
en sekund

eller två

glömma

att livet inte alls är en sång
och att tro
att solen
kanske

bara kanske

sken lite
just för mig idag

tack syster
och tack bror

för att ni gjorde världen
lite mer vacker
även om det bara var
för en sekund

eller två




Fri vers av Kajsa missanpassad
Läst 454 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-06 22:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mjuk och skön text med lugnt tankegung
Gillar
2013-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Kajsa missanpassad
Kajsa missanpassad