Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fem dollars flickan

det är när känslorna ligger utanpå som jag brinner
då jag fattar eld av dina blickar som tar mig ner


och jag luktar läder bland ovett och svett i sommarvärme
bland tukt som när du svider upp dina dollar älskar jag dig


böj mig följsamt i en symfoni av lust kyssar och när blickar landar
vill du inte se in i mina ögon så sanna och vackra


nynnar när jag rider dig djupare in i en melankonisk saga
och där förtrollad av mitt bullshit räddade jag dig från

 tråkigheter




Fri vers av Laijza
Läst 509 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-07-06 23:07



Bookmark and Share


  PPQ
den här blev ju riktigt bra :D
2013-07-07

    ej medlem längre
" nynnar när jag rider dej..."

Wow
2013-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Laijza
Laijza

Mina favoriter
kökskärlek
Genklang