Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonkärlek

Om sagan våran skulle ta slut

då har nog kärleken äntligen fått komma ut

Vidare till nästa kroppars  anda

en groende lust kan landa

Kärleken är ju svår att definiera

oftast vill ju människor ha mera

Men kära du ,jag håller så väldigt kär

den ende  i världens som kommer mig när

 




Fri vers av Mia Sedvall
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-07 09:08



Bookmark and Share


  Alva Johnsson VIP
Kärleken är som en blomma. Kan sloka till,
men med rätt skötsel blomstrar den snart igen.
2013-07-07

    ej medlem längre
fin..och öm text!
2013-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Mia Sedvall