Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi sa endast farväl med ord




jag har försökt att fånga sekunderna
som din kyss gav mig
sekunderna som fick min kropp
att lämna sitt instängda vakuum


jag har försökt att smaka sötman
i ditt skratt och från din värme
där allt det nattsvarta blev till strålande ljus
men världen smakar plötsligt beskt


jag har försökt att le samma leende
och beröra på samma sätt
men mina händer är inte de samma
som de var på dig, på din kropp


jag har försökt att tänka klart
och förstå
att vi sa endast farväl med ord
men inte med våra hjärtan







Bunden vers av AnnaMy
Läst 354 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-07-07 20:44



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Jag tycker så mycket om den här. Känslan, vemodet, igenkännandet.
2013-07-07
  > Nästa text
< Föregående

AnnaMy
AnnaMy