Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OMSORGSFULLA ORD:

"Känslan

Övermannar mig

Förjagar förnuftet

Ångestladdat ögonblick

När mina läppar formar orden

... Tyst viskande ömt

Säger jag dem

Vördnadsfullt

Jag älskar dig"




Fri vers av Lars Lind
Läst 279 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-08 12:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Lind
Lars Lind