Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ingen alls

Håll mig nära, såsom hon blir hållen
Jag har ångrat mig, jag vill inte flyga längre
Jag vill ha dina armar runt mina vrister, och dina betryggande ord viskandes i mitt öra
Slut din kropp runt min och packa in mig i dig
Jag vill vara din
hans
någons
älskad

jag lyfter nu, men till vilken nytta
det gjorde de osaliga andarna också,

ta ner mig;
håll om mig
varför?
för att ingen aning
för att det är
det enda jag inte kan få
för att
inget spelade någonsin någon roll
för att
livet
för allt
hat
för all
kärlek
för
skönhet och passion
fulhet
för allt, alla och ingen
för mig

men du håller henne och hon håller dig, och jag flyger men jag svävar ändå inte

svävar nedåt

och där, under jorden Finns inte du eller hon

och jag levde och fanns, finns där, men jag flög iväg för jag trodde jag skulle bli fri, men allting svajar och jag behöver dig, vill ha dig, måstemåstemåste ha dig

en dag levde jag men nuförtiden är jag mest vid liv,




Fri vers av the fool on the hill
Läst 332 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-07-08 18:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the fool on the hill
the fool on the hill