Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djupt nere

Jag vill fråga
men den stockar sig
och fastnar någonstans djupt nere
i det svarta, mjuka, våta, varma
Min magsäck

Jag försöker igen
med det är ingen idé
den sitter fast

Du ser på mig
men du gör inget

på sätt och vis är det svar nog




Fri vers (Fri form) av Maja Wijk
Läst 310 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-07-08 20:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin å mångtydig dikt!
2013-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Maja Wijk
Maja Wijk