Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriver om fenomenet otrohet. Och mina egna värderingar som en gammalmodig tönt


Skillnader


av alla händelser mitt i
vältrar äktenskapets resliga ego
fixerade uppföranden annat än mild
föds på nytt en vacker spegelbild

och du bläddrar bland föredettingar

i mystik och vanvett
föräts innehållet av egen skörd
vigs passion åt bragder
blir andra halvans skillnader

och jag tar ner månen för kärleken

gestikulerade händers arrogans
styckas mitt kärleksgage
mellan tro och trängd passage
sväljer jag på nytt en saknad


och tiden tickar
som en tidsinställd bomb




Fri vers av Laijza
Läst 460 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-07-08 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Laijza
Laijza

Mina favoriter
kökskärlek
Genklang