Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livets BLOD






jag är ingenting,
jag är tomrummet
i bägaren, jag är
tomrummet som
gör den användbar,
du är
vinet,
du
ä r
live t s
b l o d ,
bara du kan få
m i g användbar




Fri vers av hedenstedt
Läst 279 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-07-08 21:47



Bookmark and Share


  gömd
wow enkel och den satt direkt
2013-07-17

  Tess74
Suveränt! Gillar verkligen ditt sätt att skriva
2013-07-08
  > Nästa text
< Föregående

hedenstedt
hedenstedt