Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

submarine

to fall in love with you was like falling endlessly
precis som i mina återkommande drömmar

så många känslor men så lite plats
i didn't want this, du tvingade dig på mig

finns inget fotfäste nu, bara långsamma kvällar och en skavande längtan efter något annat

när kommer jag att falla out of love with you
för enkel för att vara ensam, för trött för att vara tvåsam

egentligen mest rastlöst ont, att ligga i det kvarvarande dagsljuset efter skymningen och inte göra någonting alls förutom dig

get out of my head




Övriga genrer av det där som känns
Läst 319 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-07-08 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

det där som känns
det där som känns