Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur garderoben

Att inte veta vad du alltid vetat 

är för mig en gåta

 Att inte kunna se det du alltid kunnat se

är för mig i blindo

Att inte kunna känna det du alltid kännt

är för mig okroppsligt

 

Allt är inte som det alltid ser ut. Du anses sjuk...

 

Att inte kunna smaka det du alltid kunnat smaka

är för mig en okänslig tunga

Att inte kunna söka det du alltid funnit

är för mig en omöjlig geografi

Att inte kunna älska den du alltid älskat

är för mig ett knivskuret hjärta

 

Ta varsamt hand om livet. Ge den ditt liv

 

2013-07-08

 

 

 




Fri vers av Mia Sedvall
Läst 162 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-08 23:52



Bookmark and Share


  stig wikman
STARKA ORD.
Och
vackert.
2013-07-09

    ej medlem längre
griper tag..gör texten
2013-07-09

    ej medlem längre
Varmt & Ärligt
2013-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Mia Sedvall