Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Får mig att le



När varningsklockor ringer
och larmen tjuter i falsett

Det är då jag njuter
och allt bara känns så rätt


När dörrarna går i lås
och allting lyser rött

Står du där framför mig
den vackraste jag mött


När hundratals varningsflaggor
fladdrar i en kall vind

Och när tårar rinner
nedför en frusen kind


Och när alla tittar bort
och ingen låtsas se

Det är då du tar min hand
du som alltid får mig att le




Fri vers (Fri form) av cerberus
Läst 241 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-09 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cerberus
cerberus